Over ons

Over ons

Over Joëldig media

 

Zeg, maar ehmm waarom zou ik nou altijd zoveel tijd moeten stoppen in mijn social media berichten?
Zichtbaar zijn en blijven is het antwoord op dat waarom. Je moet innoveren om te overleven en spraakmakende/opvallende content is daarvoor de oplossing. Dé formule om jouw bedrijf of organisatie uit de schaduw te halen.  Joëldig Media zet jouw bedrijf of organisatie namelijk aan de zonnige kant van het internet, net zoals ik dat via deze website en social media doe. Dát is een Joëldig idee: een internet vol met berichten die mensen triggeren om naar jou toe te komen. Joëldig Media doet dit met het structureel verzorgen van social media content, waaronder social media video’s. Ga jij als bedrijf/organisatie het verschil uit maken? De eerste stap is al gezet door een bericht naar mij (Joël) te sturen of te bellen via: 0640695223.
Wij als full-service social media marketingbureau werken met onze expertise en passie graag aan jouw marketing gerelateerde vraagstukken en uitingen!

 

Joëldig Media Foto Joël Sturmans 

Joël Sturmans (Director Joëldig Media)

Waarom Joëldig Media?

Gedurende mijn communicatie-opleiding heb ik mijn kennis en expertise opgedaan met alles wat met media te maken heeft. Na mijn opleiding heb ik mijn kennis verder uitgebreid door ervaring op te doen bij diverse bedrijven. Inmiddels bestaat Joëldig Media al 3 jaar, met de gedachte dat ik graag als ZZP-er aan de slag wilde. Social media content creëren is écht mijn ding, iets waar steeds meer behoefte aan komt bij bedrijven.

Krijgt energie van

Blijven leren van de trends en ontwikkelingen binnen de content marketing (social media bericht creatie). Daarnaast wat mijn foto uitstraalt: hardlopen, wielrennen… lekker sportief bezig zijn dus!

Typisch Joël

Bij het opnemen van social media video’s mensen gerust stellen door de tijd voor ze te nemen. Ieder mens heeft een verhaal, altijd leuk, nieuw contact maken!

Linked-In: https://www.linkedin.com/in/joël-sturmans-14093172/
Facebook: https://www.facebook.com/JoeldigMedia
Instagram: https://www.instagram.com/joeldig_media/