Voorbeelden

Voorbeelden

Hieronder volgt een greep van een aantal Joëldige projecten! 
Let op: als je me even een paar seconde geeft is de pagina zo geladen!

Social media video's campagnes Zuyderland Ziekenhuis

Voor Zuyderland Ziekenhuis maakt Joëldig Media regelmatig social media video’s. Op een open en transparante manier worden op de social media van Zuyderland Ziekenhuis wervingsvideo’s gepresenteerd. Naast deze video’s maakt Joëldig Media de wervingscampagnes volledig door korte advertentieanimaties te maken en het ontwikkelen van een foto-carrousel. Met video en de verdere visuele ondersteuning worden de tekstuele vacatures op de website beeldend.
Zie enkele voorbeelden hieronder. 

Zuyderland Ziekenhuis Joëldig

Social media campagnes Confucius Institute (@Zuyd University)

Voor Confucius Institute Maastricht (gevestigd in Zuyd Hogeschool Maastricht) maakt Joëldig Media regelmatig video’s met zoal het personeel. Op deze manier maken de toekomstige leerlingen op een speelse manier kennis om Chinees te gaan leren. De video’s gaan over de Chinese taal en de gebruiken in hun cultuur. Naast video richt Joëldig Media zich op het ontwikkelen van korte video animaties, het bewerken van afbeeldingen en carrousel-advertenties.

Confucius Institute Joëldig

Social media video's WESS Horeca Groep

Joëldig Media maakt diverse social media wervingsvideo’s voor de zaken van WESS Horecagroep. Geheel in huisstijl van de zaken worden de video’s bewerkt. Door het personeel stuk-voor-stuk op het digitale voetstuk te zetten, kunnen ze elk met hun kring nieuw personeel werven. Persoonlijk, transparant en origineel dus! 

Social media video's sponsoren Berden voorjaarsloop​

Heb je een evenement? Groot of klein, gegarandeerd heb je dan te maken met sponsoren. Wat is ‘t niet origineel om aan elke sponsor een social media video te kunnen bieden binnen het sponsorpakket! Dit geheel in de huisstijl van de sponsor, helemaal Joëldig Media. Zie hieronder het voorbeeld van de Berden Voorjaarsloop.